Als je van kokos houdt, is dit zeker iets voor jou. Dit gerecht is erg smakelijk en een echte smaakexplosie! Dit eet je met rijst. – SHOCKING.

Wat heb je nodig:

  • 1 liter kokosmelk
  • 2 pakken oesterzwammen
  • 2-3 kipfilets
  • Tom kha pasta
  • Koriander
  • Rijst

Begin met het opzetten van de rijst, zodat het kan koken terwijl je de soep maakt. Dit zorgt ervoor dat het allemaal ongeveer tegelijkertijd klaar is.

Snijd de kip in blokjes of reepjes, wat je zelf prettig vindt eten.

Scheur de oesterzwammen in stukken > in 3 of 4 stukken, gaat gewoon met de naden mee.

Snijd de koriander grof of fijn, wat je prettig vind. En hoeveelheid naar smaak. Je kan beginnen met ⅓ van het bosje.

Pak een soeppan, doe hier de kokosmelk in. Vul het lege pak kokosmelk tot ongeveer de helft met water en doe dit in de pan erbij. Zet het op het vuur en voeg de Tom Kha pasta hier aan toe. Goed roeren zodat de pasta helemaal oplost.
Even proeven of het goed op smaak is en je de kruiden kan proeven.
Zo niet, nog meer pasta erin doen tot je een lekkere smaak hebt.

Als het op smaak is doe je de kip in de pan. Wanneer het begint te koken voeg je de oesterzwammen en koriander toe.
Eventjes goed laten koken en serveren met rijst.