Deze salade is niet je standaard salade. Deze eet je namelijk met rijst! Het is een frisse salade met een zuur en zout randje, uiteraard kan je deze naar eigen smaak maken als je meer zuur wilt of juist meer zout!
Wat heb je nodig:
- 400 gr biefstuk (je kan ook varkenshaas gebruiken)
- 2-3 bosuien
- 1 bosje selderij
- Limoen naar smaak
- Vissaus naar smaak
- Rawit naar smaak
- 1-2 tomaten
- Romaine sla (optioneel)
Begin met het bakken van je biefstuk, deze kan je zo gaar bakken als je zelf lekker vindt. In de tijd dat je biefstuk ligt te bakken kan je alles voorbereiden; bosui, selderij, tomaten en rawit wassen en snijden. Uiteraard kan je de hoeveelheden van bovenstaande aanpassen naar eigen smaak!
Als je biefstuk gebakken is, wikkel je deze in aluminiumfolie en laat je deze even rusten. Pak alvast je scherpe mes, je schaal en de andere ingrediƫnten!
Snijd je vlees, niet te dik maar ook niet te dun. Als alles gesneden is kunnen alle ingredienten bij elkaar! Even goed mengen en proef tussendoor (zooooo vervelend) of het niet te zout of te zuur is en volg vooral je eigen smaak!